Pácienseim mondták

Te is biztosan kíváncsi vagy, hogy miket tapasztaltak az eddigi pácienseim. Összegyűjtöttem pár eddigi véleményt.

Zolikám!

Köszönöm a vállam rendberakását. A karomat nem tudtam felemelni. Emlékszel, tartottam a fájós karomat a másik kezemmel. Már az első kezelés után is jobb volt, de még nem volt az igazi. Mondjuk akkor csak helyileg kezelted. Mint mondtam, másnap dolgoznunk kellett egész nap, és bírtam a munkát. A második kezelés végére teljesen elmúlt a fájdalom, és napokkal később is 98%-os maradt. Nem gondoltam, hogy a vállam összefügg a csípőmmel, és a lábaimmal. Azt hittem, csak hűlyéskedsz, mikor nekikezdtél. Majd leugrottam az ágyról. Nem volt minden moydulatod kellemes, sőt, néhol fájt is, de megérte. Tudom csinálni a kajakokat.
Csodatévő vagy! 🙂
Minden jót neked!
Bagaméri Tibor
Békésszentandrás
Szia Zoli! 🙂

A hátammal szemvedtem mikor valaki ajánlott téged a facebookon. Meg is kérdeztem, hogy ez tényleg Te vagy, mert ezt nem tudtam rólad. Egyeztettünk, és átugrottam. Igaz akkor még a kezelőd kialakításán dolgoztál, jól esett, hogy miattam félretetted az ecsetet. 🙂

Már sok szakembert kipróbáltam, mire hozzád eljutottam. Mindegyik módszer segített egy picit, de fajdalmamra az igazi megkönnyebbülést, az általad végzett kezelés hozta meg. Meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy ilyen ügyes vagy. Cseppet sem szokványos, amit csinálsz. Még csak a lábaimnál tartottál, de éreztem, ahogy visszatér beléjük az élet. A kezelés végére a hátfájdalmam megszűnt, és furcsán légiesnek éreztem a testemet. Másnap tudtam ismét sportolni. Ha esetleg a jövőben visszatér, már tudom, hogy kihez forduljak.
Jó, hogy itt vagy megint Szarvason. 🙂
Rozsán Edit
Szarvas
Szia Zoli! 🙂

A legutóbbi kezelésem a 2020-as Ultra Balaton futóverseny után volt. Sikerült viszonylag hamar bejutnom hozzád, amit köszönök. Az energiaszintem kicsit alacsonyabb volt, mert nem aludtam szinte semmit a verseny miatt, ennek ellenére bírtam a gyűrődést kezelés közben. A jól megszokott minőséget kaptam. Ezt a fajta masszázst, amit Te csinálsz, nem csinálja senki a környéken. Szóval, megmaszíroztál, és képzeld, másnapra semmi bajom sem volt. Igaz a masszázsod nem egy szerelmes simogatás, de ki lehet bírni. Utána sokkal jobb. Ami furcsa volt nekem már az első alkalom után is, hogy a testem sokkal könyebbé válik. Hetekig nem fájt a hátam utána, és a futást is bírtam. Te aztán nem vagy semmi! Köszönöm!
🙂
Még valami!
Megvan a nevezés a májusi UB-re!!!!
17 km-t fogok futni!! 😂😂

Szóval fogsz kelleni 😆😆😆
Védő Andi
Szarvas

Szia Zoli!

Az általad kapott masszázsról csak pozitívakat tudok elmondani. Amikor meghallottam, hogy te is végezheted, nagy örömmel fogadtam, és alig vártam, hogy egyeztethessük az időpontot.

Az előzménye az, hogy már eléggé elhasználódtam. hiszen a 60. életévemet betöltöttem. Nyugdíjas vagyok, de nem a tv előtt ülő fajta. Szeretem a mozgást. Aktív életem során többnyire ülőmunkát végeztem az utóbbi 15 évben.

A mozgásszerveimre, mint ismeretes ez nem volt jó hatással. Az ülő munka és a folyamatos stressz alvászavarokat, gerinc és csípőfájdalmakat okozott. Nem beszélve a hasi túlsúlyról. Reumatológust is fel kellet keresnem az állandósuló fájdalmak miatt. Az orvosi terápiához, a javasolt és rendszeresen végzett gyógytornához kiegészítésként kipróbáltam a "Zoli-féle" masszázst. Amikor a masszázságyból felkeltem, már könnyebben szálltam le. Kb. 3 napon át mintha megkönnyebbültem volna, éreztem jótékony hatását nemcsak a testsúlyra, hanem gyorsaságra is. Az utóbbit a reagálásomra értem, de fizikai értelemben is, hiszen nem kellett neki készülődnöm egy-egy helyzetváltoztatáshoz.

Fokozatosan éreztem, hogy az eddigi húzódásaim, ami a fájdalomig képes volt erősödni, lassan alábbhagytak. Éjszaka tudtam pihenni, sőt többet is aludtam. Kipihenve ébredtem. Hogy milyen volta kezelés? Legyen annyi elég, hogy még elviseltem volna ezt a fajta kényeztetést.

Tanulság: rendszeresen kellene eljárnom ennyi jótékony hatása miatt.
Köszönöm Zoli!
Papp Emma
Szarvas
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Polyak Beáta
Váll fájdalom megszűnt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Polyak Beáta
Váll fájdalom megszűnt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Polyak Beáta
Váll fájdalom megszűnt

Elég volt a fájdalomból!

Kérem az időpontot!

+36 70 77 33 55 8