Pácienseim mondták

Te is biztosan kíváncsi vagy, hogy miket tapasztaltak az eddigi pácienseim. Összegyűjtöttem pár eddigi véleményt.

KIVÁLÓ
20 vélemény a következőn:
Dezső Schirling
Dezső Schirling
2022-02-14
ajánljaHitelesített
Zsibbadt, fájt a bal karom , a vállamtól az újjamig. kipróbáltam mindeféle fájdalomcsillapító gyógszert. Már napi 4-et szedtem eredménytelenül, nem használtak. Azt hittem, hogy az életem további részében fájdalomcsillapítókon kell éljek. Zolit régebb óta ismerem munka kapcsán. Most is úgy találkoztunk, és ő felajánlotta , hogy segít. Én sose hittem a masszázsban, mindig idegenkedtem tőle, de már annyira fájt, hogy mit veszíthetek alapon bele mentem. 20- 30 perc múlva, mintha elvágták volna a fájdalmat. Ezek után, ha még egyszer előfordul, biztos hogy őt fogom felhívni. Még 1x köszönöm a segítséget Zoli.
Olvass tovább
Marcell Beck
Marcell Beck
2022-02-14
ajánljaHitelesített
Hónapok óta húzódó térdfájdalmammal mentem Zolihoz. 1 órás ottlétem óta rendben vagyok. Én a térdemre panaszkodtam, de a gyökérokot Zoli máshogy közelítette meg. Bevált a szaktudása, minden problémát addig gyűr, míg meg nem oldja! Kiváló!
Olvass tovább
Enikő Rutai
Enikő Rutai
2022-01-23
ajánljaHitelesített
Egy képzett, az emberi testről sokat tudó szakember kezei alatt találja magát az, aki Zolihoz bejelentkezik. Vidám ember, így a kezelés alatt jókedv uralkodik és közben rendbe teszi az ember fájó pontjait. A kezelés alatt folyamatosan kérdez, odafigyel, alaposan tanulmányoz. A probléma valódi forrását kutatja és aztán arra a teljes megoldást keresi. Komplexen kezel és ha véleménye szerint tovább kell menni azt is elmondja, segít. Bárkinek szívből tudom ajánlani, aki csontkovácsot, gyógymasszőrt keres. Köszönöm Zoli🙏, hogy segítettél és megtaláltad a problémám bázisát, ami előtte senki másnak nem sikerült!
Olvass tovább
Sisák Réka
Sisák Réka
2022-01-07
ajánljaHitelesített
Hónapok óta fájt a bokám, Zoli kezelésének hála most már újra gondtalanul tudok járni. Mégegyszer köszönöm, csak ajánlani tudom!
Olvass tovább
Ottó Árpád Nyemcsok
Ottó Árpád Nyemcsok
2021-12-06
ajánljaHitelesített
Két alkalommal voltam eddig Zolinal. Nagyon fájt a nyakam. Türelmes, alapos ,odaadó munkajanak köszönhetöen ma már nyugodtan alszom. Szívből ajánlom mindenkinek, aki megunta a fajdalmakat. Ha egy mód van rá, hogy jobb legyen Zoli megtalalja s segíteni fog, ahogy nekem is. Hálásan köszönöm!
Olvass tovább
Viktória Janurik
Viktória Janurik
2021-11-23
ajánljaHitelesített
Több hónapja tartó nyak és kínzó váll és sugárzó karfájdalom miatt kerestem fel Zolit. A röntgen lelet alapos tanulmányozása után kezdte Zoli a kezelést. Minden porcikámat átmozgatta, megropogtatta, nemcsak a nyaki gerincet. Percről percre egyre jobban éreztem, hogy megindul a szervezetemben a véráramlás, egyre jobban éreztem magam. A kezelés végére még a szemem alatti sötét karikák is eltűntek!! Szó szerint vissza tért belém az Élet! A fájdalmam nagy része megszűnt!! Hálásan köszönöm, Zoli!! A reményt adtad nekem, hogy fájdalom nélkül élhetek!
Olvass tovább
Csilla Szilágyi
Csilla Szilágyi
2021-11-14
ajánljaHitelesített
Pár hete tarkó fájdalmam volt, melyet ha masszíroztam akkor rövid ideig elmúlt, de mindig vissza jött. Ezután Zolit kerestem fel. Aki közölte, hogy feküdjek a hátamra. Őszintén nem értettem, hiszen a tarkóm fájt. Erre Ő a rekeszizmaimat vette kezelésbe. A kezelés végére a tarkó fájdalmam teljesen elmúlt. Köszönöm szépen. Ha fájdalma van, keresse bizalommal! Zolinak további sok sikert kívánok!
Olvass tovább
Batta Pál
Batta Pál
2021-11-07
ajánljaHitelesített
Alapos, mindenre kiterjedő kezelést kaptam. Olyan izmokat lazítoott le, amiket még soha senki. Sokkal jobb lett a közérzetem. Próbáljátok ki, megéri.
Olvass tovább
Ani Szarvas
Ani Szarvas
2021-09-07
ajánljaHitelesített
Zoli szaktudása lenyűgöző. Nagyon rossz fizikai állapotban kerültem a kezei közé. Egy kezelés után is jelentős javulást érzek.
Olvass tovább
Szilvia Milei
Szilvia Milei
2021-08-21
ajánljaHitelesített
Többször igénybe vettem már Zoli kezeléseit, korrekt profi szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tényleg azóta “nem fáj”. Nyugodt légkör, személyre szabott masszázs, fájdalom csillapítás!
Olvass tovább
Zolikám!

Köszönöm a vállam rendberakását. A karomat nem tudtam felemelni. Emlékszel, tartottam a fájós karomat a másik kezemmel. Már az első kezelés után is jobb volt, de még nem volt az igazi. Mondjuk akkor csak helyileg kezelted. Mint mondtam, másnap dolgoznunk kellett egész nap, és bírtam a munkát. A második kezelés végére teljesen elmúlt a fájdalom, és napokkal később is 98%-os maradt. Nem gondoltam, hogy a vállam összefügg a csípőmmel, és a lábaimmal. Azt hittem, csak hűlyéskedsz, mikor nekikezdtél. Majd leugrottam az ágyról. Nem volt minden moydulatod kellemes, sőt, néhol fájt is, de megérte. Tudom csinálni a kajakokat.
Csodatévő vagy! 🙂
Minden jót neked!
Bagaméri Tibor
Békésszentandrás
Szia Zoli! 🙂

A hátammal szemvedtem mikor valaki ajánlott téged a facebookon. Meg is kérdeztem, hogy ez tényleg Te vagy, mert ezt nem tudtam rólad. Egyeztettünk, és átugrottam. Igaz akkor még a kezelőd kialakításán dolgoztál, jól esett, hogy miattam félretetted az ecsetet. 🙂

Már sok szakembert kipróbáltam, mire hozzád eljutottam. Mindegyik módszer segített egy picit, de fajdalmamra az igazi megkönnyebbülést, az általad végzett kezelés hozta meg. Meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy ilyen ügyes vagy. Cseppet sem szokványos, amit csinálsz. Még csak a lábaimnál tartottál, de éreztem, ahogy visszatér beléjük az élet. A kezelés végére a hátfájdalmam megszűnt, és furcsán légiesnek éreztem a testemet. Másnap tudtam ismét sportolni. Ha esetleg a jövőben visszatér, már tudom, hogy kihez forduljak.
Jó, hogy itt vagy megint Szarvason. 🙂
Rozsán Edit
Szarvas
Szia Zoli! 🙂

A legutóbbi kezelésem a 2020-as Ultra Balaton futóverseny után volt. Sikerült viszonylag hamar bejutnom hozzád, amit köszönök. Az energiaszintem kicsit alacsonyabb volt, mert nem aludtam szinte semmit a verseny miatt, ennek ellenére bírtam a gyűrődést kezelés közben. A jól megszokott minőséget kaptam. Ezt a fajta masszázst, amit Te csinálsz, nem csinálja senki a környéken. Szóval, megmaszíroztál, és képzeld, másnapra semmi bajom sem volt. Igaz a masszázsod nem egy szerelmes simogatás, de ki lehet bírni. Utána sokkal jobb. Ami furcsa volt nekem már az első alkalom után is, hogy a testem sokkal könyebbé válik. Hetekig nem fájt a hátam utána, és a futást is bírtam. Te aztán nem vagy semmi! Köszönöm!
🙂
Még valami!
Megvan a nevezés a májusi UB-re!!!!
17 km-t fogok futni!! 😂😂

Szóval fogsz kelleni 😆😆😆
Védő Andi
Szarvas

Szia Zoli!

Az általad kapott masszázsról csak pozitívakat tudok elmondani. Amikor meghallottam, hogy te is végezheted, nagy örömmel fogadtam, és alig vártam, hogy egyeztethessük az időpontot.

Az előzménye az, hogy már eléggé elhasználódtam. hiszen a 60. életévemet betöltöttem. Nyugdíjas vagyok, de nem a tv előtt ülő fajta. Szeretem a mozgást. Aktív életem során többnyire ülőmunkát végeztem az utóbbi 15 évben.

A mozgásszerveimre, mint ismeretes ez nem volt jó hatással. Az ülő munka és a folyamatos stressz alvászavarokat, gerinc és csípőfájdalmakat okozott. Nem beszélve a hasi túlsúlyról. Reumatológust is fel kellet keresnem az állandósuló fájdalmak miatt. Az orvosi terápiához, a javasolt és rendszeresen végzett gyógytornához kiegészítésként kipróbáltam a "Zoli-féle" masszázst. Amikor a masszázságyból felkeltem, már könnyebben szálltam le. Kb. 3 napon át mintha megkönnyebbültem volna, éreztem jótékony hatását nemcsak a testsúlyra, hanem gyorsaságra is. Az utóbbit a reagálásomra értem, de fizikai értelemben is, hiszen nem kellett neki készülődnöm egy-egy helyzetváltoztatáshoz.

Fokozatosan éreztem, hogy az eddigi húzódásaim, ami a fájdalomig képes volt erősödni, lassan alábbhagytak. Éjszaka tudtam pihenni, sőt többet is aludtam. Kipihenve ébredtem. Hogy milyen volta kezelés? Legyen annyi elég, hogy még elviseltem volna ezt a fajta kényeztetést.

Tanulság: rendszeresen kellene eljárnom ennyi jótékony hatása miatt.
Köszönöm Zoli!
Papp Emma
Szarvas

Elég volt a fájdalomból!

Kérem az időpontot!

+36 70 77 33 55 8