Rövid bemutatkozó

Urbancsok Zoltán vagyok gyógymasszőri végzettséggel rendelkező masszőr.

Már középiskolás koromban nagy hatással volt rám egy korábban itt dolgozó természetgyógyász, Erdélyi János munkássága, mert mindig tudta, mikor, hova kell nyúlni. Sorban álltak nála a gyógyulni vágyók, mert olyan dolgokat tudott, amivel kitűnt a szakmában. A tudása inspirált, hogy végül elinduljak ezen a pályán.

A képességek feltárása..

2 műszaki diploma megszerzése között, és 4,5 év angliai kinttartózkodás után elvégeztem a Gyógymasszőr képzést 2013-ban. Itt dr. Szántai Károlytól tanultam meg az ember anatómiáját, amely műszaki szemmel egyenesen lenyűgözött. Ezután másfele kanyarodott az életem, és csak a barátaimat kezelgettem. 

Már itt is jöttek a pozitív visszajelzések, de nem hagyott nyugodni, hogy nem értem a miérteket. Hatott, hatott, de nem volt átütő az eredmény. 

Sikerült megismerkednem, és tanulnom 3 csontkovácstól, manuálterapeutától is, akiktől megtanultam, a kimozgatásokat. A legismertebb Dr. Taraczközi István, aki a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének vezető személye.

 

A haladó manuálterápia tanfolyam végén ezekkel a szavakkal engedett el: “Zoltán, én nem tudom hogyan él a projektekből, de magának ehhez baromi jó érzéke van. Gondolja meg, hogyan folytatja.” Nem csak ez a mondat, hanem életemben történt más változások is a természetgyógyászat felé tereltek. Természetgyógyászati tanulmányaimat jelenleg is folytatom. Mellette részt veszek más képzéseken is. Folyamatosan tanulok, képzem magam hogy a pácienseim a legjobbat kapják, és fájdalmuktól a lehető leghamarabb meg tudjanak szabadulni.

A motivációm az, hogy látom az embereket a kezelés végén örülni, és csodálkozni, mikor a testüket ismét tudják használni, végtagjaik funkcionálnak. Nem vagyok csodatévő, mégha néha ezt mondják kezeltjeim örömükben. Csak egy egyszerű ember vagyok, aki alázattal nyúl a problémához.

Már Nem Fáj

Hol kezelek?

Pácienseimet saját kezelőmben gyógyítom.
Nagyobb képekért kattints az adott fotóra!

Érdekelnek Tanulmányaim?